LADIES NIGHT „ZVIJEZDA JE ROĐENA”


SRIJEDA, 3. OKTOBAR U 20 ČASOVA

Priča o životu velike muzičke zvijezde i mlade talentovane pjevačice očekuje vas na vašem omiljenom događaju Ladies Night-u u Cineplexxu!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Priča o ljubavi, spletkama i ljubomori očekuje vas na novom Ladies night događaju, koji je zakazan za srijedu 3. oktobra u 20 časova.

Sve dame očekuje piće dobrodošlice Dooley’s, poklon magazin Elle ili Cosmopolitan, dok ćemo najsrećnije posjetiteljke obradovati poklon vaučerom Vlado beauty Bar.

Treći rimejk filma Zvijezda je rođena iz 1937. godine dolazi nam u potpuno novom ruhu, osvježen rediteljskim debijem Bredlija Kupera i glasom višestruko nagrađivane muzičke zvijezde Lejdi Gage.

Radi se o pravom autorskom djelu Bredlija Kupera - on ga je, naime napisao, režirao, a u njemu i glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu.

Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve pjesme u filmu su snimane uživo. Film je prikazan na 75. Venecijanskom festivalu u okviru glavnog programa i apsolutno je pridobio svu naklonost kritike.

Karte za Ladies night i film „Zvijezda je rođena” su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Zvijezda je rođena

Film "Zvijezda je rođena" obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Bredli Kuper, a sve pjesme u filmu su snimane uživo.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Zvijezda je rođena