PORODIČNI DAN “GRINČ”


NEDJELJA, 25.11.2018. 12:00-17:00h

Zabava za najmlađe uz novu animiranu avanturu!

Detalji u nastavku.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Simpatični ali namršteni Grinč čeka vas na Porodičnom danu u nedjelju, 25. novembra, od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City!

Najmlađe posjetioce očekuju zabavne kreativne radionice inspirisane temama iz filma, druženje sa Grinčom, nezaboravna zabava na velikom platnu i poklon Mali Politikin zabavnik!

Ako vas usrećuje novogodišnja i božićna čarolija, ako volite animirane filmove uz koje se bude najljepše emocije "GRINČ" je film koji ne smijete propustiti!

Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov vjerni pas Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susjede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća svjetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbijedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, riješio je da se maskira baš u Deda Mraza.

Pored crtaća "Grinč" na Porodičnom danu će biti prikazana i animirana avantura "Princeza i zmaj".

Vidimo se u Cineplexxu i kao što Grinč kaže: "Nikad nije previše rano da te nervira Božić".

Grinč

SINHRONIZOVANO!
Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Grinč

Princeza i zmaj - Beskrajna priča

SINHRONIZOVANO!
Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Princeza i zmaj - Beskrajna priča