PORODIČNI DAN SA SPAJDERMENOM I ASTERIKSOM


nedelja 16. decembra od 12 do 17 časova

Drugari, čekamo vas na decembarskom druženju uz Spajdermena i strip junake Asteriksa i Obeliksa!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U nedelju 16. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City biće organizovan Porodični dan uz prikazivanje sinhronizovane verzije animiranih filmova „Spajdermen - Novi svijet” i „Asteriks - Tajna čarobnog napitka”.

U periodu od 12 do 17h mališani će moći da se zabave u kreativnim radionicama, inspirisanim junacima iz crtaća, a uz svaku kupljenu ulaznicu najmlađe posjetioce očekuje poklon časopis „Mali Politikin zabavnik”.

Najpoznatiji čovjek-pauk ove zime nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen svijeta ali i to da nije sam. Nova Spajdermen priča natjeraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena.

Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli. „Asteriks - Tajna čarobnog napitka” je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu porodicu.

Ukoliko već niste, učlanite vaše mališane u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posjete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvijek sniženu cijenu karte i dječji meni po specijalnoj cijeni!

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Asterix - Tajna čarobnog napitka

SINHRONIZOVANO!
Na filmska se platna vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Asterix - Tajna čarobnog napitka

Spajdermen - Novi svijet

Pomislili ste da znate cijelu priču o Spajdermenu? Spremite se na veliko iznenađenje. Vodimo vas u jedan novi Spajdermen svijet gdje Spajdermen nije više solo igrač nego sada više njih nosi masku.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Spajdermen - Novi svijet