PORODIČNI DAN ZEC PETAR


SUBOTA, 3. JUL OD 12 DO 17H

Nove avanture zeca Petra i družine stižu na veliko platno Cineplexx bioskopa!
Ne propustite nastavak sinhronizovane avanture na Porodičnom danu, jer uz svaku kupljenu kartu dobijaš poklon sladoled i dječji magazine!

Detalji u nastavku!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Prošlo je neko vrijeme od kad su Zec Petar i Toma zakopali ratnu sjekiru, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspijeva da se riješi svoje nestašne reputacije.
Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svijet u kom se njegovi nestašluci cijene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Na Porodičnom danu sve mališane očekuje i poklon italijanski sladoled Algida – Haribo i dječji magazin Mali Politikin zabavnik.

Ulaznice za Porodični dan su u prodaji!

Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi je izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika prenošenja virusa COVID-19.

Zec Petar - Skok u avanturu

Baziran na likovima i pričama o Zecu Petru, spisateljice Beatriks Poter Zec Petar: Skok u avanturu i dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Zec Petar - Skok u avanturu