PORODIČNI DAN PORODICA ADAMS 2


Subota 30. oktobar 12-17h

Svima omiljena sablasna porodica se vraća u nastavku animirane komedije Porodica Adams 2.

• poklon Mali Politikin zabavnik
• popusti za sve članove Porodičnog film kluba

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Najsimpatičnija i najsablasnija porodica ikada stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City na Porodičnom danu, u subotu, 30. oktobra!

Uz novu sinhronizovanu avanturu Porodica Adams 2, najmlađe posjetioce očekuje zabava u kreativnoj radionici, face painting, kao i poklon Mali Politikin zabavnik.


U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova djeca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na posljednji bijedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok ih za kupljene 3 ili 4 ulaznice očekuje super popust uz Porodični paket! Za sve one koji se još uvijek nisu učlanili, registraciju mogu izvršiti OVDJE .

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Porodica Adams 2

Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Porodica Adams 2