PORODIČNI DAN POCRVENELA PANDA


SUBOTA, 12. MART OD 12 DO 17H

Novi animirani hit, koji će djeca prosto obožavati, očekuje ove subote sve mališane na velikom platnu bioskopa Cineplexx!

• poklon Mali Politikin zabavnik
• kreativna radionica
• face painting (12-14h)
• popusti za sve članove Porodičnog film kluba

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pocrvenela panda je priča o odrastanju djevojčice Mej-Mej, koja se pretvara u crvenu pandu kad god je previše uzbuđena ili pod stresom.

Mej Li je samouvjerena, šašava trinaestogodišnjakinja rastrzana između toga da ostane poslušna ćerka svoje majke i haosa adolescencije.
Njena zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna, majka Ming nikada nije daleko od svoje ćerke što tinejdžerku dodatno nervira.
Jedne noći Mej prolazi kroz čudnu transformaciju, magično se budi pretvorena u džinovsku crvenu pandu. Dok je Mej šokirana svojim novim izgledom, njeni roditelji su očekivali da će se to dogoditi. Mej saznaje da njena porodica ima mističnu vezu sa crvenim pandama. To im je u porodici, a da bi kontrolisala transformaciju, mora da kontroliše svoje emocije. To ne bi trebalo da bude problem, zar ne?

Na Porodičnom danu sve posjetioce očekuje i zabava u kreativnoj radionici prije ili nakon filma, crtanje po licu od 12 do 14h, kao i poklon Mali Politikin zabavnik.

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok ih za kupljene 3 ili 4 ulaznice očekuje super popust uz Porodični paket!
Za sve one koji se još uvijek nisu učlanili, registraciju mogu izvršiti OVDJE

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Pocrvenjela panda

Ona je hrabra, odvažna, samopouzdana, ima krug bliskih prijatelja, izgleda kako želi, oblači se kako se njoj sviđa. Ona je Mej Li! Ali jednog jutra se budi kao – velika pocrvenjela panda.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Pocrvenjela panda