PORODIČNI DAN PJEVAJMO 2


SUBOTA, 25. DECEMBAR

Omiljena zabava uz raspjevanu družinu iz filma PJEVAJMO 2 na velikom platnu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ovog decembra prepustite se svim čarima koje film PEVAJMO 2 nosi sa sobom i uplovite sa vašim porodicama u prazničnu atmosferu uz najveće muzičke hitove, sjajne animirane junake i emotivnu priču koja će vam zagrijati srca.

U subotu, 25. decembra, film PJEVAJMO 2 će biti prikazan u okviru Porodičnog dana, a mališani će imati priliku da se zabave u našoj kreativnoj radionici prije ili nakon gledanja filma u periodu od 12 do 17 časova, a za poklon smo pripremili i omiljeni dječiji magazin Mali Politikin zabavnik.

U vrijeme novogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pjesmama, dok se uvijek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svjetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvijezdu na svijetu - koju glumi globalna muzička ikona Bono, prvi put u animiranom filmu - da im se pridruži. Ono što započinje kao san o velikom uspijehu, postaje emotivni podsjetnik na moć muzike koja liječi i najslomljenija srca.

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok za kupljene 3 ili 4 ulaznice možete odabrati super popust uz Porodični paket! Za sve one koji još uvijek nisu članovi Porodičnog film kluba, registraciju mogu izvršiti OVDJE .

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Pjevajmo 2

U vrijeme novogodišnjih praznika, novo poglavlje crtaća PJEVAJMO stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pjesmama!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Pjevajmo 2