PORODIČNI DAN PATROLNE ŠAPE


SUBOTA, 21. AVGUST,
12:00-17:00

Naša sudbina je u njihovim rukama!
Ne propusti Porodični dan Patrolne šape u bioskopu Cineplexx Delta City!

Detalji u nastavku!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Potpuno nova filmska priča o omiljenim herojskim kucama, sinhronizovana na naš jezik, čeka vas u vašem omiljenom bioskopu Cineplexx Delta City.

Ovo je idealan film za prvi odlazak u bioskop pa ukoliko se vaša djeca nisu još uvijek srela sa velikim platnom i ostalim čarima koje sa sobom nosi gledanje filmova u bioskopu, sada je pravi trenutak da im organizujete nezaboravan provod i uvedete ih u jedan potpuno novi, prelijepi svijet.

Na Porodičnom danu u subotu, 21. avgusta, za sve mališane pripremili smo face painting od 12 do 14h i kreativnu radionicu od 12 do 17h, kao i poklone album Patrolne šape i dječji magazin Mali Politikin zabavnik.

Čejs, Maršal, Roki, Zuma, Rabl i Skaj dobijaju novu sjajnu i hrabru prijateljicu Liberti!
Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina!

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok ih za kupljene 3 ili 4 ulaznice očekuje super popust uz Porodični paket! Za sve one koji se još uvijek nisu učlanili, registraciju mogu izvršiti OVDJE .

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Patrolne šape Film

PATROLNE ŠAPE su u akciji!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Patrolne šape Film