PORODIČNI DAN MALI ŠEF: PORODIČNI BIZNIS


Subota, 11. septembar,
12:00-17:00h

Ne propusti Porodični dan Mali šef u bioskopu Cineplexx Delta City!

Detalji u nastavku!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Mali šef se vraća na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City!

Sve mališane na Porodičnom danu u subotu, 11. septembra očekuje super zabava na velikom platnu, kreativne radionice inspirisane filmom i poklon raspored časova za školu i Mali Politikin zabavnik.


U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.
Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti ... i inspirisati novi porodični posao.

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno djetinjstvo.
Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procijene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok ih za kupljene 3 ili 4 ulaznice očekuje super popust uz Porodični paket! Za sve one koji se još uvijek nisu učlanili, registraciju mogu izvršiti OVDJE .

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Mali šef - Porodični biznis

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Mali šef - Porodični biznis