PORODIČNI DAN ENKANTO


Subota 27. NOVEMBAR 12-17h

Nova Diznijeva animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije.

Sve mališane očekuje poklon Mali Politikin zabavnik, face painting i popust na ulaznice uz našu Porodičnu karticu.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Čuveni Dizni Studio uz svoju jubilarnu 60. animaciju potvrdiće da iz čarolije zvane Dizni dolaze samo najkvalitetniji crtaći za djecu i najmlađe. Ovaj jubilej u duhu Kolumbije gledaoce upoznaje sa velikom porodicom koja ima magične sposobnosti.

Porodica Madrigali živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dijete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, svako dijete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude posljednja nada svoje izuzetne porodice.

Ljubomora vlada među sestrama u porodici Madrigali, Isabela je senjorita perfekta, sve što dotakne postaje cvijeće, a sa druge srane tu je Maribel koja je neobična u inače dosta neobičnoj porodici. Mirabel je posebna, dok je Isabela veoma posebna, što stvara neodoljiv konflikt između dvije sestre.

Enkanto je topla priča o porodici, generacijskim razlikama, ali i ljubavi koja te razlike uspijeva da prevaziđe.

Na Porodičnom danu u subotu, 27. novembra, pored sjajne priče na velikom platnu djecu očekuje i zabava u kreativnoj radionici u holu bioskopa od 12 do 17 časova, kao i omiljeno crtanje po licu od 12 do 14h. Sve mališane očekuje poklon Mali Politikin zabavnik.

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok ih za kupljene 3 ili 4 ulaznice očekuje super popust uz Porodični paket! Za sve one koji se još uvijek nisu učlanili, registraciju mogu izvršiti OVDJE .

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Enkanto magični svijet

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Enkanto.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Enkanto magični svijet