PORODIČNI DAN ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE 2

SUBOTA, 26. FEBRUAR

Nastavak velikog animiranog hita ove subote očekuje sve mališane na velikom platnu bioskopa Cineplexx!

• poklon Mali Politikin zabavnik
• kreativna radionica
• popusti za sve članove Porodičnog film kluba

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ne propustite Porodični dan Čudovišta iz moje porodice 2 u subotu, 26. februara u bioskopu Cineplexx Delta City od 12 do 17h časova.

Uz novu sinhronizovanu avanturu na velikom platnu najmlađe posjetioce očekuje i zabava u kreativnoj radionici prije ili nakon filma, kao i poklon Mali Politikin zabavnik.


Nastavak velikog animiranog hita iz 2017.godine ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovjekovječenog autora Davida Saflera koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, porodica Višboun ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje porodični život nosi.

Iznenadni susret s Milom Star označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, obitelj Wishbone se ponovno pretvara u vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naša obitelj ponovno proputuje cijeli svijet kako bi spasila svoje prijatelje, stekla nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da nitko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću.
Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži lovca na čudovišta, porodica Višbon se još jednom pretvara u neodoljivog vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Porodica uz pomoć svoja tri kućna ljubimca ponovno obilazi svijet kako bi spasili prijatelje, stekli nova monstruozna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću.

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok ih za kupljene 3 ili 4 ulaznice očekuje super popust uz Porodični paket!
Za sve one koji se još uvijek nisu učlanili, registraciju mogu izvršiti OVDJE

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Čudovišta iz moje porodice 2

Nastavak velikog animiranog hita iz 2017. godine Čudovišta iz moje porodice adaptacija je istoimenog bestselera, koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja, autora Davida Saflera.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Čudovišta iz moje porodice 2