PORODIČNI DAN BAZ SVJETLOSNI


SUBOTA, 18. JUN


Svemirski rendžer stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Svaki filmofil voli crtane junake — nekoga kome se treba diviti, nekoga za koga će navijati. Heroji prevazilaze nepremostive prepreke da bi spasili svijet. A najbolji junaci su oni koji žive dugo nakon što su njihovi filmovi izašli na veliko platno, iako imaju mane i strahove, najhrabriji junaci su koje znam, a upravo takav je i Baz Svjetlosni koji će se u svojoj samostalnoj animaciji od 16. juna naći na velikom platnu bioskopa Cineplexx Delta City!

Zato ne propusti Porodični dan BAZ SVJETLOSNI, u subotu, 18. juna, od 12h do 17h u bioskopu Cineplexx Delta City. Očekuje te crtanje po licu (12:00-14:00h), kreativna radionica inspirisana junacima iz filma (12:00-17:00h) i poklon mali Politikin zabavnik uz svaku kupljenu ulaznicu.

Ne propusti i popuste uz člansku karticu Podičnog film kluba,
koja tebi, ali i cijeloj tvojoj porodici omogućava sjajne popuste na cijene ulaznica. Ukoliko još uvijek nisi naš član, klikni OVDJE i učlani se, vrlo je jednostavno i lako, a članstvo je besplatno.

A sada da se vratimo na film, Baz je junak koji je nadahnuo „Priču o igračkama“, on je samopouzdan, ambiciozan, lojalan svemirski rendžer koji je posvećen zadatku. Voli svoj tim i uzbuđenje koje mu njegov posao pruža. Smješten u univerzum „Priče o igračkama“, film istražuje izmišljenu priču o porijeklu svemirskog heroja. Ekipa pronalazi Baza zaglavljenog na vanzemaljskoj planeti na koju je slučajno otputovao 62 godine u budućnost u kojoj zli car Zurg silom želi da osvoji galaksiju...

Inspiraciju za konačni Bazov izgled autori animacije pronašli su u astronaustskoj uniformi NASE i klasičnoj vojničkoj uniformi. Ovoga puta u kostimu astronauta koji predvodi ekipu koja se lansira visoko u svemir našao se poznati glumac Petar Benčina, koji je svojim glasom oživio strastvenog astronauta.

Ova sjajna svemirska avantura očekuje vas na velikom platnu bioskopa Cineplexx Delta City, a ulaznice se već nalaze u prodaji!

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City!

Baz Svjetlosni

Duhovit, druželjubiv, astronaut, crtani junak koji je ušao u legendu – Baz Svjetlosni u zapletu o putovanju kroz vrijeme u novoj Piksarovoj i Diznijevoj animaciji.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Baz Svjetlosni