PORODIČNI VIKEND TOM I DŽERI


SUBOTA I NEDJELJA 20.02-21.02.2021.

Super zabava sa omiljenim junacima uz poklone za sve posjetioce!

Detalji u nastavku!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nezaboravni mačak i miš koji su obilježili mnoga djetinjstva, vraćaju se u najvećem metežu na veliko platno!

Porodični vikend uz animiranu avanturu ,,Tom i Džeri” zakazan je za subotu i nedelju, 20. i 21. februara od 12 do 17 časova uz poklone za naše najmlađe posjetioce i mnogo zabave uz avanture naših omiljenih crtanih junaka.

Naši najmlađi posjetioci će uz kupljenu ulaznicu dobiti masku za lice sa likom Toma ili Džerija i dječji časopis Mali Politikin zabavnik.


Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najljepši hotel u Njujorku uoči ,,vjenčanja vijeka", prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere.
Kloi Grejs nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da riješi problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Slijedi naravno epska bitka mačke i miša koja prijeti da uništi njenu karijeru, vjenčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

Ulaznice za Porodični dan su u prodaji!

Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi je izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.


ZA VAŠU I NAŠU SIGURNOST

Tom i Džeri

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najljepši hotel u Njujorku uoči "vjenčanja vijeka", prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Tom i Džeri