PORODIČNI VIKEND: KRUDS NOVO DOBA


Subota i nedjelja, 29-30.05.
12:00-17:00h

Prva porodica iz praistorije KRUDSI čeka vas u Cineplexxu uz poklon sladoled i dječji magazine!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nove avanture prve porodice iz praistorije KRUDS stižu na veliko platno bioskopa Cineplexx na Porodičnom vikendu u subotu i nedelju, 29. i 30. maja od 12 do 17 časova.

Naše najmlađe posjetioce očekuju pokloni: Haribo Algida sladoled i dječji časopis Mali Politikin zabavnik uz svaku kupljenu ulaznicu.


Nakon sedam godina omiljena praistorijska porodica Kruds se vraća na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti.
Naime srešće drugu porodicu koja je puno naprednija od njih: žive u kući na drvetu, znaju da uzgajaju hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Krudsi nikada nisu vidjeli.
No, neočekivani preokret natjeraće obje porodice da sarađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari i da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

Ulaznice za Porodični dan su u prodaji!

Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi je izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika prenošenja virusa COVID-19.

Kruds - Novo doba

Svijetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Kruds - Novo doba