PORODIČNI DAN UZ CRTAĆ DUŠA!


Subota i nedjelja, 6-7.mart, 12:00-17:00h

Sjajan animirani film koji će oduševiti i djecu i odrasle očekuje vas na novom porodičnom druženju u Cineplexxu!

Detalji u nastavku!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Porodični vikend koji će se održati u subotu i nedelju, 6. i 7. marta od 12 do 17 časova donosi nam najnoviju Dizni i Piksar animiranu avanturu ,,Duša”.
Najmladje posjetioce očekuje prava zabava na velikom platnu, ali i poklončići koje su pripremili Bambi i Chunga-Lunga i dječji časopis Mali Politikin zabavnik.
Karte su u prodaji!


Džo je učitelj muzike koji dobija šansu i rijetku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu u gradu. Međutim, jedan mali nesmotren korak odvešće ga sa ulica Njujorka u neobično okruženje, fantastično mjesto gdje nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese prije nego što se pojave i dođu na Zemlju. Odlučan da se vrati svome životu na Zemlji, Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumjela privlačnost ljudskog iskustva. Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lijepo u vezi sa življenjem, uspijeva i sam donekle da otkrije odgovore na neka važna životna pitanja.

Film DUŠA je nominovan u dvije kategorije za ovogodišnju nagradu Oskar - za vizualne efekte i za najbolju originalnu muzičku partituru.

Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi je izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.


ZA VAŠU I NAŠU SIGURNOST

Duša

Da li ste se ikada zapitali gdje nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste?

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Duša