PORODIČNI DAN PAČIJA POSLA


NEDJELJA, 3. DECEMBAR, 12-17H


Pozivamo vas da poletite na uzbudljivo i nepoznato putovanje, sa zabavnom, pernatom porodicom!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Putovanje kakvo ćete prvi put doživjeti u novoj, originalnoj animiranoj komediji PAČIJA POSLA na još jednom Porodičnom Danu u nedjelju, 3. decembra, od 12 do 17h časova.

Pripremili smo pregršt zabavnik aktivnosti za naše najmlađe posjetioce: kreativne radionice inspirisane temama iz filma od 12 do 17h, crtanje po licu od 13 do 15h i poklon Mali Politikin zabavnik za sve posjetioce.


Porodica Malard zapala je u kolotečinu. Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbjednom mjestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže cijeli svijet. Nakon što je na njihovo jezero sletjela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mjestima, Pem počinje da ubjeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke. Dok Malardovi kreću na jug kako bi prezimili, njihovi dobro osmišljeni planovi počinju vrlo brzo da se kvare. Iskustvo će ih natjerati da prošire svoje horizonte , da budu raspoloženi, da sklope nova prijateljstva i postignu više nego što su ikada mogli i da zamisle. Za to vrijeme naučiće svašta novo jedni o drugima, a i o samim sebi.


Ne propusti i popuste uz člansku karticu Podičnog film kluba, koja tebi, ali i cijeloj tvojoj porodici omogućava sjajne popuste na cijene ulaznica. Ukoliko još uvijek nisi naš član, klikni OVDJE i učlani se, vrlo je jednostavno i lako, a članstvo je besplatno.

Rezervišite vasa mjesta na vrijeme. Vidimo se!

Pačija posla

Uoči novogodišnjih praznika pozivamo vas da poletite na uzbudljivo i nepoznato putovanje, sa zabavnom, pernatom porodicom!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Pačija posla