PORODIČNI DAN MALA SIRENA


SUBOTA 27. MAJ 12:00-17:00 časova


Zabava za najmlađe uz novu Diznijevu avanturu, kreativne radionice i poklone uz kupljenu ulaznicu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Zabava za cijelu porodicu! Ne propustite da zajedno sa svojim mališanima uživate u Porodičnom danu Mala sirena koji će se održati u subotu, 27. maja, u periodu od 12 do 17 časova.

Sve mališane očekuje zabava u kreativnoj radionici sa temama i likovima iz filma Mala sirena (12-17h), crtanje po licu (12-14h), druženje sa Malom sirenom (12-14h), poklon dječiji magazin Mali Politikin zabavnik, dok će se za osvježenje tog dana pobrinuti Aqua Viva Junior!

MALA SIRENA
je poznata i voljena priča o Arijel, prelijepoj i temperamentnoj mladoj sireni koja žudi za avanturom. Najmlađa i najneposlušnija ćerka kralja Tritona, Arijel čezne da sazna nešto više o svijetu iznad mora, međutim kada dospije do same površine vode zaljubljuje se u energičnog princa Erika. Dok je sirenama zabranjeno da komuniciraju sa ljudima Arijel prati svoje srce. Ona sklapa dogovor sa zlom Ursulom koja joj pruža šansu da osjeti život na zemlji, stavljajući time krunu njenog oca kao i njen život u opasnost.


Ne propusti i popuste uz člansku karticu Podičnog film kluba, koja tebi, ali i cijeloj tvojoj porodici omogućava sjajne popuste na cijene ulaznica. Ukoliko još uvijek nisi naš član, klikni OVDJE i učlani se, vrlo je jednostavno i lako, a članstvo je besplatno.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG!

Mala sirena

Dugoočekivani i Oskarom nagrađeni muzički klasik studija Disney ove godine dolazi u igranoj verziji priče o maloj sireni koja zbog ljubavi odlučuje da napusti svoj bajkoviti podvodni svijet.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Mala sirena