PORODIČNI DAN KIKORIKI - VEĆ VIĐENO


Subota, 28. januar
12:00-17:00h


Kreativna radonica, face painting i poklon Mali Politikin zabavnik uz zagarantovanu zabavu na velikom platnu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj, nezaboravnoj porodičnoj avanturi! A mi vas čekamo na još jednom druženju na Porodičnom danu u subotu, 28. januara od 12 do 17 časova.

Očekuje vas:

• 12:00-17:00h – kreativna radionica
• poklon Mali Politikin zabavnik uz svaku kupljenu ulaznicu


U novom crtaću saznaćete kako izgleda kada Kraš svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vrijeme. Tokom ove nevjerovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, uslijed koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vjekovima. Da bi spasao drugare i bezbjedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena…

Sinhronizovano!

Ne propusti i popuste uz člansku karticu Podičnog film kluba, koja tebi, ali i cijeloj tvojoj porodici omogućava sjajne popuste na cijene ulaznica. Ukoliko još uvijek nisi naš član, klikni OVDJE i učlani se, vrlo je jednostavno i lako, a članstvo je besplatno.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG!

Kikoriki - Već viđeno

Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj, nezaboravnoj porodičnoj avanturi.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Kikoriki - Već viđeno