NOVA DIZNIJEVA AVANTURA NA PORODIČNOM DANU


VIKEND 24-25. APRIL
OD 12 DO 17 ČASOVA

,,Raja i poslednji zmaj“ čekaju vas u svim Cineplexx bioskopima uz poklone za najmlađe!

Ulaznice su u prodaji!


Ovaj događaj je prošao.

detalji

Iz studija Dizni stiže nam najnovija animirana avantura RAJA I POSLJEDNJI ZMAJ, zbog toga smo priremili još jedan Porodični vikend u subotu i nedelju, 24. i 25. aprila od 12 do 17 časova.

Na Porodičnom vikendu naše najmlađe posjetioce očekuju pokloni: Eskimo sendvič Algida i dječji časopis Mali Politikin zabavnik uz svaku kupljenu ulaznicu.

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živjeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala prijetnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovječanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag posljednjem zmaju u nadi da će zauvijek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas svijeta potrebno nešto više od magije – neophodno je i povjerenje.

Ulaznice za Porodični dan i Diznijevu avanturu ,,Raja i poslednji zmaj“ su u prodaji!

Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi je izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika prenošenja virusa COVID-19.

Raja i posljednji zmaj

Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag posljednjem zmaju u nadi da će zauvijek da zaustavi neprijatelja.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Raja i posljednji zmaj