Porodični dan “Koko”


subota, 13. januar, 12-17h

Zabava za najmlađe uz novi animirani hit i pregršt zabavnih aktivnosti!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ne propustite Porodični dan u subotu 13. januara od 12 do 17 časova uz novu Dizni-Piksarovu animiranu avanturu „Koko”. Naše najmlađe posjetioce očekuje prava zabava uz mnoštvo kreativnih radionica, poklona i aktuelnih animiranih filmova sa repertoara.

“Koko” je animirani film o dječaku od 12 godina koji ima velike snove. Rođen je u velikoj i vrijednoj porodici koja čuva i njeguje svoju tradiciju i koja je puna ljubavi. Tema porodice je univerzalna i izuzetna. Svako je dio neke porodice koja ima svoje priče. Odnosi unutar nje su dragocjeni, prelijepi i komplikovani. Porodica nas oblikuje kakvi ćemo ljudi postati i to je stvaraoce filma natjeralo da se zapitaju šta bi se desilo kada bismo imali priliku da upoznamo naše pretke i da li bismo u njima prepoznali dio sebe.
Radnja filma smještena je u Meksiko. Lijepu, toplu zemlju, prepunu najšarenijih boja i najveselijih tonova. U zemlju bogate tradicije gdje se običaji poštuju i praktikuju.

Glavni junak je dječak Migel, samouki gitarista koji obožava muziku, ali njegova porodica već generacijama brani da se u njihovoj kući pjeva i svira. Migel će morati, uprkos zabranama svoje porodice, da pronađe svoj put i ispolji svoj prirodni talenat i naslijeđe predaka.

Sve mališane na Porodičnom danu uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” i „Maretti” bruskete. Kreativne radionice biće inspirisane filmom „Koko”, a na program tog dana će se naći i animirani hitovi “Ferdinand” i “Meda Pedington”.

Vidimo se!

Ferdinand

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je donio omiljene svjetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Ferdinand

Koko

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspiješni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Koko

Meda Pedington 2

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvedić Pedington, vraća se na velika platna s novim avanturama.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Meda Pedington 2