ELEMENTAL PORODIČNI DAN


SUBOTA, 17. JUN 12:00-17:00H


Potpuno nova Diznijeva i Pixar priča "Elemental", o suživotu 4 osnovna elementa.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ne propustite Porodični dan Elemental! Očekuje vas crtanje po licu od 12 do 14h, kreativna radionica od 12 do 17h kao i poklon Mali Politikin zabavnik uz svaku kupljenu ulaznicu.

Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i "vatrenu" mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim, živahnim i "poput vode" relaksiranim momkom dovodi u pitanje uvjerenja o svijetu u kom upravo Žiška živi, jer kako njeni roditelji ističu "Elementi se ne miješaju!"

Grad Elemental nastanjuju i drugi stanovnici, među kojima je i Gejl, oblačić, koja je uvek na dužnost svoje inspekcijske jedinice. Kada osjeti nepravdu postaje glasna i ljuta. Kada je smirena ona je direktna, ali zato prijateljski nastrojena.
Uprkos njihovim očiglednim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra mnogo važnije od onoga što je izvana.

Ne propusti i popuste uz člansku karticu Podičnog film kluba, koja tebi, ali i cijeloj tvojoj porodici omogućava sjajne popuste na cijene ulaznica. Ukoliko još uvijek nisi naš član, klikni OVDJE i učlani se, vrlo je jednostavno i lako, a članstvo je besplatno.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa. Za sve članove Porodičnog film kluba posebni popusti uz dječju karticu i u okviru akcije Porodični paket!

Čekamo vas!

Elemental

Potpuno nova Diznijeva i Pixar priča "Elemental", o suživotu 4 osnovna elementa.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Elemental