ČUDESNI SVIJET NA PORODIČNOM VIKENDU


26. I 27. NOVEMBAR
OD 12 DO 17 ČASOVA


Nova Diznijeva avantura za najmlađe uz zabavni program!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Porodični vikend ČUDESNI SVIJET, 26. i 27. novembra, donosi pregršt zabave za najmlađe i novu Diznijevu porodičnu avanturu u kojoj će vas porodica istraživača odvesti na misterioznu planetu Avaloniju.

Animacija govori o vječnom sukobu između generacija u porodici i o želji roditelja da djeca vole i rade isto što i oni sami. Međutim, kada se jave nevolje i problemi svi shvataju da su različitosti zapravo prava snaga.

Uzbudljiva Diznijeva bajkovita priča predstavlja Klejdse, legendarnu porodicu istraživača i avanturista dok pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom zajedno sa šarenolikom ekipom uključujući i jednu nestašnu mrlju, tronogog psa i gomilu proždrljivih stvorenja..

Sve mališane očekuje poklon Mali Politikin zabavnik, dok se u kreativnim radionicama, inspirisanim filmom, mogu zabaviti u periodu od 12 do 17 časova.

Ne propusti i popuste uz člansku karticu Podičnog film kluba, koja tebi, ali i cijeloj tvojoj porodici omogućava sjajne popuste na cijene ulaznica. Ukoliko još uvijek nisi naš član, klikni OVDJE i učlani se, vrlo je jednostavno i lako, a članstvo je besplatno.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Čudesni svijet

Uzbudljiva Diznijeva bajkovita priča koja vodi gledaoce u čudesni svijet, izvan zemaljskog prostora i vremena.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Čudesni svijet