Najčešća pitanja - Porodični film klub

Porodični film klub je dječji bioskopski klub sa različitim pogodnostima za njegove članove:
  • Besplatno članstvo
  • Besplatna članska kartica (dostupna na blagajni bioskopa)
  • Snižena cijena karte za djecu do 14 godina*
  • Meni po super cijeni od 2,00€: 1 x S kokice, 1 x Rauch Bravo sokić 0,2l ( jabuka, breskva, multivitamin, višnja) ili Rosa 0,33l ili Coca-Cola 0,4l
  • Skupljanje bonus bodova** i zamjena istih za atraktivne nagrade >> PREGLED NAGRADA
  • Redovno informisanje o najaktuelnijim filmovima i događajima u bioskopu
  • Snižena cijena karte za roditelja ili pratioca djece***
  • Karticu je moguće koristiti u bioskopu Cineplexx Podgorica.

* Važeću Porodičnu film karticu je neophodno pokazati na blagajni bioskopa. Moguće je iskoristiti samo za filmove preporučljive za osobe mlađe od 14. godina.

**Popust je moguće iskoristiti za sve projekcije do 17 časova. Na jednog člana Porodičnog film kluba dobija se mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj cijeni za pratioca ili roditelja nosioca kartice

Popust koji se ostvaruje sa Porodičnom film karticom se ne može kombinovati sa ostalim bioskopskim akcijama i posebnim ponudama.
Sva djeca mlađa od 14 godina mogu postati članovi Porodičnog film kluba i ići u bioskop po povoljnijoj cijeni. Registracija je moguća putem sajta www.cineplexx.me.

Na podstranici sajta (u okviru odjeljka članstva) kliknite na dugme "Registracija" i popunite online formular za registraciju. Ispunjen formular odštampajte i predajte na blagajni bioskopa, kako biste preuzeli vašu Porodičnu film karticu.
Porodičnu film karticu je moguće preuzeti tokom radnog vremena bioskopa i to direktno na blagajni, bilo da ste registraciju za članstvo obavili online ili direktno u bioskopu. Odmah nakon uspješne online registracije kartica je važeća, dok je kod direktne prijave ona je aktivna tek narednog dana. Klupska kartica je važeća sve do 14. rođendana nosioca kartice.
Gubitak Porodične film kartice je potrebno prijaviti osoblju bioskopa Cineplexx, koje će vam, bez nadoknade izdati novu karticu.
Važeću Porodičnu film karticu je neophodno pokazati na blagajni, prilikom kupovine bioskopskih ulaznica kako biste ostvarili pogodnosti koje ona nosi. Kartica omogućava njenom nosiocu sniženu cijenu karte, sakupljanje bodova i meni po super cijeni od 2,00€. Molimo da samo prilikom kupovine ulaznica nagovestite da ste član Porodičnog film kluba, kako bi popust bio obračunat na vrijeme.
Opcije su sledeće:
  • Za online izmjenu željenih podataka, potrebno je da se prijavite na sajtu www.cineplexx.me u okviru odjeljka članstva u gornjem,desnom uglu. Podaci se mogu izmeniti direktno u okviru "Moje postavke".
  • Informaciju o promeni adrese možete poslati na e-mail adresu bioskop@cineplexx.me. Samo molimo da navedete koji je broj Porodične film kartice.