KLUB SUPERHEROJA

OD 3.MAJA DO 31. DECEMBRA

Pogledajte najmanje 3 superherojska filma ove godine i postanite član Kluba superheroja!


Detalji

Ove godine za vas smo pripremili Klub superheroja! Gledajte superherojske filmove, sakupljajte bodove i igrajte za glavnu nagradu!

Svi članovi Cineplexx bonus kluba koji u toku trajanja nagradnog konkursa budu pogledali više od tri filma dobijaju dodatne bodove na svojoj Cineplexx Bonus kartici:

- nakon odgledana 3 filma 100 dodatnih bodova,
- nakon odgledana 4 filma 100 dodatnih bodova,
- nakon odgledanih 5 filmova 350 bodova.


Za svih 5 odgledanih filmova ukupno dobijate 550 bonus bodova. Svoje bonus bodove možete zamijeniti za atraktivne nagrade u našem bioskopu. NAGRADE

I to nije sve - ukoliko odgledate najmanje 3 od 5 superherojskih filmova imate šansu da osvojite glavnu nagradu PlayStation®4 Pro, ali i utješne nagrade – poklone sa motivima iz filma ( majica, kapa, rokovnik…)

Filmovi koji se nalaze u KLUBU SUPERHEROJA su:Izvlačenje nagrada održaće se 18. januara 2018.godine.

Čuvari Galaksije vol.2

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa.

Cineplexx Podgorica:

Pretprodaja počinje uskoro!

 Čuvari Galaksije vol.2

Liga pravde

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac - Darksajd.

Cineplexx Podgorica:
Liga pravde

Spajdermen: Povratak kući

Mladi Piter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno djelovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu Spajdermen: Povratak kući.

Cineplexx Podgorica:

Pretprodaja počinje uskoro!

Spajdermen: Povratak kući

Tor: Ragnarok

U Marvelovom filmu „Tor - Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove prijetnje, nemilosrdne Hele.

Tor: Ragnarok

Čudesna žena

Nakon što se nakratko pojavila u filmu 'Batman protiv Supermana: Zora pravednika', superjunakinja 'Wonder Woman' dobila je svoj film.

Cineplexx Podgorica:

Pretprodaja počinje uskoro!

Čudesna žena