BIOSKOP CINEPLEXX DELTA CITY OTVARA VRATA REDIZAJNIRANIH SALA

06.02.2020

Proces renoviranja svih šest sala bioskopa Cineplexx u Podgorici, koji je trajao više od mjesec dana, završen je prošlog petka. Posjetiocima je predstavljen redizajnirani prostor omiljenog bioskopa, što će sa poboljšanim kvalitetom zvuka i slike i udobnijim sjedištima, užitak gledanja filmova na velikom platnu dovesti na novi nivo.

Sve sale u bioskopu Cineplexx Delta City opremljene su Real D 3D tehnologijom, imaju amfiteatarski raspored sjedišta, profesionalni Dolby surround zvuk, što uz vrhunska filmska platna Silver Screen, presvučena legurom sreba, pruža maksimalan užitak kod gledanja filmova u 3D-u, ali i kod prenosa događaja kao što su koncerti, operske predstave, baleti ili sportske manifestacije.

“Zalažemo se da svojim posjetiocima pružimo savršen filmski doživljaj, a to se može postići samo stalnim ulaganjima u naše objekte i usluge. Izuzetno nam je drago što naše posjetioce u Podgorici dočekujemo u potpuno obnovljenim salama, što će doprinijeti još većem uživanju u filmskim hitovima koji su pred nama”, izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 56 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Crnoj Gori, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Rumuniji, Grčkoj i Italiji, sa preko 400 bioskopskih dvorana. Sa oko 1600 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje posjeti više od 14 miliona gledalaca.

STIGLA JE NOVA CINEPLEXX APLIKACIJA!

Stigla je nova mobilna aplikacija. Brža! Bolja! Ljepša!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje